TOIMITUSEHDOT

Tuholaistorjunta Täystuho Oy:n verkkokaupasta voit ostaa tuotteita rekisteröitymättä, tai luoda halutessasi itsellesi maksuttoman kanta-asiakastilin. Kanta-asiakastilien ja asiakkaidemme tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Tilataksesi tavaraa verkkokaupasta sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Toimitamme tuotteitamme ainoastaan Suomeen.

Toimitusaika:
1. Varastotuotteiden arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

2. Tilaustuotteiden arvioitu toimistusaika on 2-6 viikkoa.

3. Mikäli tuote on päässyt loppumaan varastostamme tai sen toimitusaika jostain muusta syystä pitenee, otamme yhteyttä asiakkaaseen mahdollisimman pian.

4. Mikäli tilaus sisältää sekä varasto-, että tilaustuotteita toimitetaan koko tilaus yhdellä kertaa tilaustuotteen toimitusajan mukaan.

Varaamme oikeuden siihen, että tuote on voitu myydä loppuun, siihen ettei tuotetta ole saatavilla sekä oikeuden mahdollisiin hintavirheisiin.

Tuotteiden hinnat:
1. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron (24%). Tuholaistorjunta Täystuho Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

2. Verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa.

3. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu. Toimitusmaksun suuruus riippuu tilauksen koosta ja näkyy ostoskorissa, toimituskulut alkaen 3,50 euroa.

Maksupalvelutarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.
Lisätietoja maksuvaihtoehdoista: https://checkout.fi/

Palautukset:
1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

2. Käyttämättömänä palautettujen tuotteiden hinnan hyvitämme täysimääräisenä. Palautus- ja kuljetuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

3. Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen, tai olet saanut väärän tuotteen, ota yhteyttä mahdollisimman pian asiakaspalveluumme tuholaistorjunta@taystuho.fi

Ylivoimainen este:

Tuholaistorjunta Täystuho Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Tuholaistorjunta Täystuho Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta.

Riitojen ratkaisu:

Riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.